Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek de behandelingen van Van Lennep Kliniek in Den Haag en wat u kunt verwachten

Bent u op zoek naar een cosmetische kliniek die verschillende behandelingen aanbiedt om uw huidproblemen op te lossen en uw huid te verbeteren? Dan bent u bij Van Lennep Kliniek in Den Haag aan het juiste adres. Van injectables tot laserbehandelingen en gezichtsbehandelingen, de kliniek heeft een breed scala aan behandelingen om aan uw wensen te voldoen. In deze tekst zullen we ons richten op de fractional laserbehandeling. Heeft u vragen over de resultaten die u kunt verwachten van deze behandeling? Dan kunt u tijdens een gratis consult meer informatie krijgen van de ervaren huidspecialisten. Lees verder voor meer informatie.

Wat zijn de behandelingen die Van Lennep Kliniek aanbiedt?

Van Lennep Kliniek in Den Haag biedt verschillende behandelingen aan om huidproblemen op te lossen en de huid te verbeteren. Zoals injectables, waarbij bijvoorbeeld Botox en verschillende soorten fillers Den Haag gebruikt worden om rimpels te verminderen en het gezicht meer volume te geven. Er zijn ook diverse gezichtsbehandelingen, waaronder de Summer Treatment, Laser Lip Plumping Treatment, Camouflagetherapie, HydraFacial, ZO Skin Health-booster-behandeling, Environ, en Microneedling. Daarnaast zijn er behandelingen met laser en IPL, zoals laserontharing, ClearSkin acnebehandeling, pigmentvlekken, couperose, rosacea, fractional laser, acne littekens, huidverstrakking en Clearlift-laser. De kliniek biedt ook rimpelbehandelingen, waaronder de fronsrimpel, neuslippenplooi rimpel, rimpels ogen, rimpels voorhoofd en rimpels bovenlip. Andere behandelingen zijn chemische peelings, plastische chirurgie en het verwijderen van moedervlekken. De kliniek heeft ook een assortiment aan producten, waaronder Environ, ZO Skin Health en Jane Iredale. Het is mogelijk om online een afspraak te maken of een bestelling te plaatsen via de webshop.

Kan ik tijdens een gratis consult meer informatie krijgen over de resultaten die ik kan verwachten van fractional laser?

Ja, tijdens een gratis consult kunt u meer informatie krijgen over de resultaten die u kunt verwachten van een laser behandeling. Deze behandeling wordt ingezet om de huid te verjongen en te verbeteren. De laserstraal die in de huid wordt gebracht, zorgt ervoor dat de huid veerkrachtiger en voller wordt. De behandeling is geschikt voor de 30+ huid en kan worden ingezet om de huid te verfijnen en te verjongen, pigmentvlekken te vervagen en een egale kleur te krijgen. Tijdens het gratis consult kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken met de huidspecialisten van de kliniek. Zij zullen u informeren over de behandeling en u een advies op maat geven. Ook kunt u vragen stellen over de resultaten die u kunt verwachten, de duur van de behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken of een laser behandeling de juiste behandeling is voor u.

https://www.vanlennepkliniek.nl/