Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

REINIGERS EN TONERS

Als u op zoek bent naar een nieuwe crèmereiniger, kunt u het beste eerst uw huidtype bekijken. Dit helpt je te bepalen welk soort reinigingsproduct je moet kiezen, of het nu make-up oplost, olie absorbeert of iets anders is. Alle producten kunnen met of zonder water worden gebruikt en geven uw huid een zacht en soepel gevoel.

Tone it up! Gezichtstoners reinigen niet alleen de huid; ze helpen eventuele restjes van je cleanser te verwijderen en bereiden de huid voor op de rest van je huidverzorgingsroutine. Als je op zoek bent naar de beste gezichtstoner, moet je weten wat voor huidtype je hebt. Voor een vette of acne-gevoelige huid, ga je voor een toner die salicylzuur bevat om poriën te reinigen en glans te verminderen. Droge? Neutrale of gevoelige huidtypes zullen het goed doen met onze COSRX Toner met ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine B5 om uw teint zacht en gehydrateerd te maken.

Zoals we hebben uitgelegd bij ‘Willen’ en ‘Kunnen’, raden we aan om eerst gezichtsreiniger te gebruiken, gevolgd door een tonic. Nieuwsgierig waarom? Laten we eens kijken naar de voordelen van het gebruik van tonic in je huidverzorgingsroutine. Tonics helpen om vuil, onzuiverheden en overtollig talg af te breken die door reinigers niet worden verwijderd, terwijl ze de doorbloeding van de huid stimuleren; ze helpen je poriën open te stellen om er zeker van te zijn dat je hydratatie optimaal wordt opgenomen. Dit betekent dat je doeltreffender met andere huidverbeteringproducten zult zijn!

Je hebt de foundation gevonden die het beste bij je past en je bent klaar om met je korean skincare huidverzorgingsroutine te beginnen – maar wat moet je gebruiken en wanneer? We zijn hier om het allemaal voor je uit te leggen! Je hebt misschien wel eens gehoord dat “minder meer is” als het op huidverzorgingsproducten aankomt, maar geloof ons als we je vertellen dat je huid er alleen op zijn best uit kan zien als je de juiste producten in de juiste volgorde gebruikt.

Velen vragen zich af of tonic wel nodig is. Het is een goede stap om toe te voegen aan je routine na het reinigen, omdat het je huid re-hydrateert en onzuiverheden helpt verwijderen. Het gebruik van een toner heeft vele voordelen, waaronder het verwijderen van overtollige olie, het helpen de poriën kleiner te maken, het kalmeren en verzachten van een geïrriteerde huid, het herstellen van de pH-waarde van de huid en het bieden van extra hydratatie. Het is ook een geweldige manier om anti-aging ingrediënten zoals retinol of vitamine C toe te voegen.

https://www.kocosmo.nl/