Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Hairextenions, clip in extensions en weave haar by Elegantweaves

Hair extensions
Onze extensions zijn duurzaam en op een professionele manier vervaardigd. Ook hebben we een helder retour beleid en kan je bij ons ook haar extensions kopen en achteraf betalen. 

Je kan bij Elegant weaves kiezen voor hair weave extensions van Remy en Virgin kwaliteit. Wij verkopen goedkope betaalbare hairextensions van hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor de hairextensions van Elegant weaves ga je voor kwaliteit en langdurig genieten van een prachtig kapsel. De hairextensions zijn natuurlijk, gezond en van 8a kwaliteit. Alle onze hairextensions bestaan uit gezond sterk echt haar (human hair) met mooie golven en een natuurlijke glans. Hairextensions kunnen gedragen worden door vrouwen van alle afkomsten. Ook als je interesse hebt in curly of deep wave hairextensions ben je bij ons aan het juiste adres. De hairextensions van Elegant weaves zijn populair, omdat de kwaliteit hoog is en de extensions lang meegaan. Als je er goed voor zorgt, kunnen de hairextensions zelfs langer dan volledig jaar mee gaan! Kies hieronder voor de gewenste structuur om hairextensions te bestellen!

Het voordeel van onze hairextensions is dat je ze maar 1 keer hoeft in te brengen en dat onze haar producten voor een lange tijd mooi blijven. Extensions zijn dus de ideale makkelijke oplossing voor een langdurige volume boost van je kapsel. Onthoud dat je geen of zo min mogelijk styling gel, mousse of andere dergelijke producten in je haar brengt als je de hairextensions in hebt. En als het per se nodig is, laat het dan door je stylist doen. Neem wel in acht dat de levensduur van je extensions iets zullen afnemen. Hitte en kleurstoffen kunnen op het haar worden gebruikt om een prachtige aangepaste look te krijgen. Onze haar extensions bestaan namelijk uit real human hair wat het voordeel met zich meebrengt dat je het haar kan behandelen. De hairextensions zijn gemaakt van onbewerkt Brazilian, Peruviaan, Indian of Malaysian virgin hair. Iedere haartype dat wij aanbieden heeft exclusieve eigenschappen. Bekijk de productpagina’s voor meer informatie. Dankzij onze virgin gradatie kan je er zeker van zijn dat je het gewenste kapsel kan realiseren. Alle hairextensions die wij verkopen zijn van Remy & Virgin kwaliteit! 

Weavehaar
Wij hebben een ruim assortiment met hair weave producten van hoge kwaliteit. Onze real human hair weave producten geven vrouwen keuzemogelijkheden. Een haar weave extension is de beste optie voor een kapsel met een natuurlijke look. Met onze weave-haar extensions kan je zorgeloos genieten van prachtig haar. Na de installatie van je hair weave  is het langdurig genieten!Niet het hele verhaal lezen, maar direct ons assortiment bekijken? Maak hieronder een keuze!    


Een gladde, strakke haarlijn is de kers op de taart van een geweldige weftinstallatie. Dit kan alleen als de bundels die je gebruikt van goede kwaliteit zijn. Met behulp van ons weave-haar  krijg je gegarandeerd een prachtig resultaat. Natuurlijk lig jij niet de hele dag stil in bed met een hoofdkapje op, je leeft en je beweegt! Daarom heb je haar nodig dat niet bij het minste of geringste klit of uitvalt. Onze human hair bundels zijn van 8a Remy kwaliteit dat tegen een stootje kan. 

Met de juiste verzorging kunnen onze hair weave bundels tot wel 10 maanden meegaan! Maak gebruik van gespecialiseerde hair weave extensions producten om een lang te genieten. 

WEAVE-HAAR VERVEN

Veel van vrouwen denken dat alle alle weave-haar bundels die online verkrijgbaar zijn geverfd kunnen. Dat is helaas niet zo.  Dankzij de veelzijdigheid en kwaliteit van Elegant weaves weave  haar extensions is dat goed mogelijk met onze haar bundels. Zo heb je vanzelfsprekend altijd de mogelijkheid om het weave-haar in de natuurlijke zwarte / donkerbruine kleur te dragen (weave haar kleur: 1b) maar als je iets anders wilt is dat goed mogelijk met onze 100% human weave haar bundels. Als je van plan bent om de weave bundels te verven ben je hier aan het goede adres voor weave bundels die goed bestand zijn tegen een behandeling! De kwaliteit van ons weave haar is dusdanig goed dat het de meeste kleuren goed pakt. Bekijk altijd de specifieke aanbevelingen op de productpagina.

Wanneer je jouw weave-haar bundels kleurt, is het zoals eerder gezegd belangrijk om het haar te hydrateren. Wij willen dat jij zo lang mogelijk kan genieten van je gekochte kostbare hair extensions. Daarom is het belangrijk om na een verfbeurt van je hair weave bundels het haar goed te conditioneren. Onze hair extensions zijn van goede kwaliteit en wanneer je ze regelmatig op de juiste manier wast zullen de hair weaves er prachtig uitzien. Onthoud altijd om ​​hoogwaardig sulfaatvrij hair extension verzorgings product te gebruiken om het haar gehydrateerd en vochtig te houden.

 

Clip in extensions

Zoals eerder gezegd zijn clip ins een betrouwbare doch snelle manier om een langer vol volume te realiseren. Dit zonder pijn of schade aan je eigen haar. Het voordeel van clip in extensions is dat je ze eenvoudig binnen een kwartiertje kan inzetten zonder hulp van een Salon. Clip ins worden aangepast en gemengd met je eigen natuurlijke hair haar om lengte, volume of zelfs Highlights toe te voegen aan je haar. Een ander voordeel is dat je de clips er net zo makkelijk voor het slapengaan weer uit kan halen.Clip Ins zijn ideaal voor klanten die een snelle make-over willen zonder permanente ergens aan vast te zitten.

Alle clip in extensions van die wij verkopen komen per pakket van 7 tot 10 stuks en een gewicht 100 gram. Bekijk de individuele productpagina’s voor meer informatie. Wij verkopen clip in extensions in de meest gangbare kleurtinten: Honingblond, Witblond, Chocolade bruin, Natuurlijk zwart, Zwart en Rode wijn. Wij verzenden je bestelling netjes en goed verpakt. Je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je weet wanneer je de bestelling mag verwachte

https://elegantweaves.nl/