Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Joseph Ribkoff: toonaangevend merk met sterke positie

Joseph Ribkoff is, net als het merk Marc Cain dat u eveneens bij Penninkhof aanschaft, een wereldwijde marktleider op het gebied van exclusieve damesmode. Een positie die het bedrijf niet zomaar heeft verworven, maar waar jarenlang hard werk en vakmanschap aan vooraf is gegaan. Na de oprichting in 1957 ontwikkelde Joseph Ribkoff al gauw zijn eigen visie op vrouwelijke mode. Een visie waar het altijd vol vertrouwen en trots aan vast heeft gehouden.

Vakmanschap staat hoog in het vaandel

Joseph Ribkoff heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Na de creatieve ontwikkeling van een nieuwe lijn of nieuwe kledingstukken, dient het aspect van productie net zo zorgvuldig en efficiënt te verlopen. Net als Marc Cain produceert het Canadese modehuis zijn items dan ook op eigen bodem. De vrouwelijke lijnen en kleurrijke prints worden tijdens en na het productieproces aan hoge criteria onderworpen. Op deze manier bent u als moderne vrouw ervan verzekerd dat u keer op keer kwaliteit in huis haalt en lang kunt genieten van uw kleding.

Originele visie, originele kleding

Het feit dat alle items ook op eigen bodem worden geproduceerd, geeft aan dat kwaliteit voorop staat en samen met professionaliteit boven alles gaat. Het feit dat zowel ontwerp, productie als distributie in Canada plaatsvinden, is in de hedendaagse modewereld een uniek gegeven. Hiermee staat de werkwijze van Joseph Ribkoff tegenover die van vele ‘mainstream’ modehuizen, die voornamelijk gericht zijn op het winstoogmerk en de productie en distributie vaak uit handen geven.

Een modelabel voor een brede leeftijdsklasse

Elk seizoen lukt het het modelabel weer om originele items van de hoogste kwaliteit af te leveren. Kleding waarmee u zich als vrouw modieus en elegant kunt kleden. Door de geheel eigen stijl die Joseph Ribkoff, Marc Cain en andere ontwerpers die u bij Penninkhof terugvindt, is de collectie bedoeld voor vrouwen van een brede leeftijdsklasse. Zowel de jonge als de wat oudere hedendaagse dame kan de zorgvuldig ontworpen kleding precies dragen zoals het bedoeld is.