Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Weggooien is zonde

Wil jij al een tijdje je leren stoel verven of ben je misschien opzoek naar verf voor schoenen maar weet je niet hoe? Sta je bijna op het punt om een nieuwe jas te kopen omdat je leren jacket er niet meer zo mooi uitziet, maar hem eigenlijk nog wel heel stoer vindt? Vind je de leren zwarte bank bij je thuis maar saai? Je bent niet de enige. Ik ben opzoek gegaan hoe ik de spullen een nieuwe uitstraling kan geven zonder deze weg te hoeven doen.

 

Leer verven is de manier om dit probleem op te lossen. Zelf leer verven hoeft niet moeilijk te zijn. Voordat je gaat beginnen is het belangrijk het leer eerst goed schoon te maken. Blijf net zo lang schoonmaken tot er geen vuil meer vanaf komt. Het kan zijn dat je voor het schoonmaken meerdere doeken nodig hebt. Het vuil- en vetvrij maken van het leer is uitermate belangrijk anders loop je de kans dat na het leer verven de leerverf gaat afbladderen. Als je klaar bent is het belangrijk dat je het leer goed laat drogen voordat je met de volgende stap verder gaat. Verder is het handig om handschoenen aan te doen zodat je vetvrij kunt werken.

 

Je kunt de verf voor verschillende producten gebruiken zolang de producten maar gemaakt zijn van leder. Daarnaast heb je ook suede verf. Met suede verf kunt u de kleur van bijvoorbeeld uw schoenen wijzigen of herstellen. Tegelijkertijd kan suede verf ervoor zorgen dat de zachtheid wordt behouden. Ook bij de suede verf is het belangrijk deze goed te laten drogen. Voor het verkrijgen van een intensievere kleur, kan ik je aanraden de behandeling regelmatig te herhalen. Met suede verf is het niet mogelijk om je product in een lichtere tint om te verven. Suede verf is in vele actuele tinten verkrijgbaar.

https://www.leerverfshop.nl