Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Eten en drinken

Welling Catering in Huissen

Wat welling catering zo bijzonder maakt? Welling catering opereert in verschillende gebieden allemaal in dezelfde regio. Zo opereert Welling Catering Huissen in Huissen en omstreken. In Huissen worden regelmatig feesten verzorgd door de catering van Welling. Welling biedt een zeer divers assortiment aan dus voor ieder is er wel een mogelijkheid om de catering te laten verzorgen.

Catering voor lunch; brunch en meer

Naast het verzorgen van catering voor lunch wordt er ook een brunch, barbecue, buffet, high tea en zelfs een foodtrailer aangeboden. Er wordt bij Welling graag maatwerk geleverd voor de klant; dit maakt iedere dag weer een beetje anders! Al de producten zijn vers bereid en worden ook gratis bezorg. Ook zorgt Welling ervoor dat alle afwas zeven dagen per week opgehaald kan worden, zodat u zelf niet de borden en het bestek hoeft af te wassen!

Groot- of klein feest

Onze cateringservices zijn geschikt voor beiden grote en kleine(re) feesten. Wij verhuren naast catering ook alle benodigdheden om uw feest zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een barbecue, mobiele tap, servies, glaswerk, tenten en meubilair. Dit maakt het voor u nog gemakkelijker om een leuk feest neer te zetten. Al de bovenstaande producten worden tegen een scherpe prijs geleverd.

Ook Bedrijfscatering

regelen wij graag bedrijfscatering voor een groep of uw voltallige bedrijf. Vaak is deze bedrijfscatering gefixeerd op lunchen en/of diners maar wij zijn ook in staat andere feesten te organiseren. In overleg is er veel mogelijk. Welling biedt voor bedrijfscatering ook een breed scala in haar assortiment aan. Bekijk het assortiment van welling hier. Welling heeft jarenlange ervaring in catering en wordt goed beoordeeld dus hopelijk zien we u binnenkort tegenmoet!