Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

BBQ Boot Amsterdam voor feesten en partijen

Dit is de BBQ Boot van Amsterdam.

Heeft u wel is gehoord van een BBQ Boot? Het concept BBQ Boot is uniek in zijn soort. Wat te denken van de BBQ Boot in Amsterdam. Lekker BBQ’en op een boot. Hoe leuk klinkt dat en hoe lekker is het? Event op het Water maakt het mogelijk voor u. U lees het goed een BBQ op een boot samen genieten van het varen, uitzicht, zonnetje en natuurlijk de vers bereide gerechten. Wat is de BBQ Boot Amsterdam eigenlijk en hoe werkt het? De BBQ Boot Amsterdam is af te huren voor kleine en grote groepen. Vanaf 30 personen is het al mogelijk om met ons te gaan varen. Als het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen zijn met vrienden of familie wij van Event op het Water maken het mogelijk.

We hebben voor u verschillende BBQ arrangementen samengesteld waar u helemaal in de watten gelegd wordt door ons. Dus voor elk dieet, elke wens, elke voorkeur qua smaak, afkomst of allergenen hebben wij iets lekkers in huis. En als we het niet hebben dan kunnen wij met u meedenken en het mogelijk maken. De BBQ Boot Amsterdam heeft verschillende boten beschikbaar van groot tot klein. Je kan bij ons varen vanaf 30 tot wel 600 personen is het mogelijk om bij ons aan boord te komen.

Route en mogelijkheden

De route die wij varen is door de haven van Amsterdam en waar u over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Hoe uniek is het dat u aan boord staat met een lekker achtergrondmuziekje, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten en lekker van een satéstokje zit knabbelen.  Ook kunnen een grachtentour doen door de grachten van Amsterdam dat u tijdens het eten vaart door de grachten en dat de schipper u meer verteld over Amsterdam en de geschiedenis van Amsterdam.

https://eventophetwater.nl/bbq-boot-amsterdam/