Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Expat-leven & Drivingschool Heerlen

Al meer dan 50 jaar biedt drivingschool Heerlen (Cordewener) diverse rijopleidingen aan voor zowel de personenauto als aanhanger rijbewijs BE/CE, de vrachtwagen en de taxi pas.  

Samenwerking Expat Centre Maastricht Region

Expat Centre Maastricht is een non-profit organisatie/overheidsinstelling. Het is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Limburg, economische samenwerking Zuid-Limburg en diverse deelnemende gemeenten. Drivingschool heerlen (Cordewener) is officieel partner van Expat Centre Maastricht Region. Verder bestaat de organisatie uit een deskundig team en is zeer bedreven in het aanbieden van hulp om nieuwkomers een goede stap in de richting te zetten, en kennis te maken met de regio Maastricht. Hierbij kunnen particulieren en bedrijven gebruik maken van diverse adviesgesprekken. De organisatie helpt startende bedrijven om administratieve processen te verstellen, om hulp te bieden aan nieuwe ondernemingen en om internationaal talent zich sneller in deze regio te laten vestigen. De website van Expat Centre Maastricht biedt veel informatie aan over elk aspect van het expat-leven in Maastricht Region.

Drivingschool Heerlen zakelijke opleidingen

Drivingschool Heerlen is onderdeel van Cordewener. Cordewener verzorgt naast particuliere rijlessen ook diverse rijopleidingen voor een organisatie op zakelijk niveau. Zoals diverse

Opleidingsprogramma’s, planning en administratie. Cordewener verzorgt een analyse en advies door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek voor de organisatie te helpen bij een specifieke vraag of opleidingsbehoefte. Daarnaast organiseert het bedrijf meerdere maatwerktrainingen en (na)scholingstrajecten die afgestemd zijn op de specifieke vraagstelling. Daarnaast monitort het bedrijf regelmatig de aangeboden trainingsprogramma’s. Door het ervaren personeel richt Cordewener zich op het behalen van het maximale resultaat van trainingen, nascholing en advies.

 

https://drivingschoolheerlen.com/