Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goedkoop flyers drukken van PeterPrint.be

Flyers laten drukken

Flyers zijn vaak een slag kleiner dan A4 papier. Vaak drukt men ze op A5 papier. Gaat u naar een camping, zwembad, museum of een andere toeristische plek dan zijn hier vaak ook flyers te vinden die u mee kunt nemen. Een flyer dient er voor om iemand informatie te verschaffen over bijvoorbeeld een evenement wat binnenkort plaats kan gaan vinden of over activiteiten die u in de buurt kunt gaan doen of misschien wel over dieren in de omgeving waar u bent.

 

Een flyer bestaat vaak maar uit enkele kleuren, vaak zijn dit twee a drie felle kleuren, door deze kleuren moet het de aandacht trekken van de lezer. Een flyer kan bestaan uit een afbeelding waar de informatie over gaat en vaak staan de vier W’s hierop. Deze vier W’s bestaat uit Wie, Wat Waar en Wanneer. Het moet dus duidelijk zijn waar het evenement of de activiteit plaats vind, voor wie het geschikt is, wanneer het plaatsvind en natuurlijk de plek want zonder plaats weet u nog niet waar u heen moet gaan.

 

Gaat een flyer bijvoorbeeld over een festival dan staat hier vaak op de naam van het evenement, enkele artiesten die komen optreden om het publiek aan te trekken en de plaats en tijd van het evenement. Voor deze evenementen moeten vaak veel flyers gedrukt worden. goedkoop flyers drukken is voor veel klanten erg belangrijk. Vaak krijgen klanten steeds meer korting hoe hoger het aantal oplages is. Goedkoop flyers drukken hangt dus ook onder andere af van het aantal flyers dat u moet hebben.

https://www.peterprint.be/flyers-drukken.html