Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

Neem een salarisadministrateur

Als bedrijf is het heel handig om je salarisadministratie uit te besteden. Zelf je salarisadministratie doen kost erg veel tijd en daarom is het vaak een makkelijke keuze om voor een bedrijf te kiezen die dit voor jou kan doen. Je moet namelijk ook van de nodige kennis en regelgeving op de hoogte zijn, om het salaris op nauwkeurige wijze te verweken. Waar het ook vaak de grootste kostenpost is voor een werkgever, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit correct verwerkt wordt. Door je salarisadministratie uit te besteden bespaar je veel tijd en kan je bovendien je werknemers bij vragen doorverwijzen naar de salarisadministrateur, waardoor je hier zelf absoluut geen omkijken meer naar hebt.

Door de salarisadministratie door een accountantskantoor te laten verzorgen, weet je zeker dat dit in goede handen is. De accountants hebben de juiste kennis en kunde, waardoor het risico op boetes van de belastingdienst omdat iets verkeerd is gegaan haast niet aanwezig is. Dit maakt het mogelijk dat je als ondernemer met een gerust hart bezig kan zijn met je bedrijf, zonder dat je je druk hoeft te maken over het salaris. Je werkgevers zullen op tijd de loonstroken en het salaris ontvangen.

Vaak gebruiken accountantskantoren hiervoor gebruiksvriendelijke programma’s, waar ieder werknemer zijn of haar gegevens kan inzien. Hierin heb je bijvoorbeeld een overzichtelijk dashboard waarin alles staat over de loonstroken, vrije dagen, jaaropgaves en loonmutaties.

Een accountants bureau waarbij je vol vertrouwen je salarisadministratie kan uitbesteden is WEA accountants. Met het super overzichtelijke systeem waar zij gebruik van maken kan je alles gemakkelijk inzien; van de loonstroken tot aan alle vakantiedagen van de werknemers. Bovendien kunnen werknemers hier gemakkelijk declaratieformulieren toevoegen die je dan kan goedkeuren. Vaak zijn dit soort systemen gekoppeld met een algeheel administratie systeem. Je kan er voor kiezen om je hele administratie uit te besteden waarbij veel processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden.

 

http://weanaaldwijk.nl