Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau

Bij Carrièrepoort kan je terecht voor outplacement. Dat komt omdat onze focus ligt op het fungeren als een outplacementbureau. Wij doen er alles aan om jou weer het zelfvertrouwen te geven om weer goed de arbeidsmarkt op te gaan. We beginnen met fase 1 en dat is voornamelijk zelf reflectie. Dit betekent dat je kritisch maar ook positief kijkt naar jezelf. De kern ligt in het vinden van jou kwaliteiten waarmee jij jezelf kan onderscheiden. Een outplacementbureau zorgt voor het outplacement traject. Wij van Carrièrepoort nemen onze rol serieus en proberen jou het beste te bieden. We kijken naar de toekomst en proberen de beste functie te vinden die bij jou past. Het is belangrijk dat jij ook weet waar je interesses liggen en welke baan perfect past bij jouw profiel.

In de tweede fase van het outplacement traject komt het echte werk opgang we zijn gericht op het vinden voor een passende baan voor jou en daarbij ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij willen het beste uit jou halen zodat jij goed de markt op kan gaan. Wij als outplacementbureau hebben veel contacten en een groot netwerk als het komt op werkgevers en we zijn bereid deze in te zetten om voor jou de perfect baan te vinden.

Doormiddel van goede coaching werken wij ook aan hoe jij jezelf moet verkopen aan de werkgever. In deze moderne tijd speelt social media een grote rol. Wij van Carrièrepoort zorgen ervoor dat jouw social media professioneel wordt ingezet. Daarnaast zorgen wij voor een unieke CV en een motivatie brief die er voor zorgt dat jouw sollicitatie opvalt. Klinkt dit als muziek in de oren aarzel dan niet om contact op te nemen. Carrièrepoort is het outplacementbureau dat ervoor zorgt dat jij snel weer een nieuwe baan hebt.

http://carrierepoort.nl