Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Halogeen lamp vervangen door led lamp

Maakt u op de werkvloer nog steeds gebruik van Halogeen lampen? Het is goed u te realiseren dat vanaf juli 2020 de verplichting geldt, om zakelijk uitsluitend led verlichting te gebruiken. Voorkom eenvoudig een boete en stap over op led verlichting

Halogeen vervangen door led

Weliswaar oogt halogeen verlichting voordelig, maar dit is uitsluitend van toepassing op de aanschaf. Op het gebied van energieverbruik, is de led lamp een stuk zuiniger. Bovendien draagt u met het voeren van led verlichting, op duurzame wijze bij aan het milieu. Halogeen vervangen door led is dus een goede investering.

Noxion led paneel kopen?

Voor uw systeemplafond biedt het Noxion led paneel uitkomst. De vervaardiging van duurzaam materiaal en de hoge lichtopbrengst zijn al pluspunten. Het feit dat het paneel 45% minder energie verbruikt, zal maken dat u minder onderhouds- en vervangingskosten heeft.

Led lamp knippert, wat nu?

Als u hinder ondervindt, door een knipperende een Led lamp, kan dat aan het volgende liggen:

  • Er wordt een verkeerde transformator gebruikt
  • De dimmer sluit niet goed aan bij led verlichting
  • De driver van de led lamp is kapot
  • De bedrading is niet in orde
  • De stroomvoorziening kent wisselende sterktes

Als uw Led lamp knippert, terwijl u bovenstaande gecontroleerd heeft, dan is de kans groot dat de Led lamp vervangen moet worden.

Hoftronic verlichting

Voor uw gebruiksgemak, is het aanschaffen van een Hoftronic daglichtsensor en bewegingssensor, een slimme zet. Door uitsluitend in te schakelen, wanneer daar de noodzaak toe is, worden uw energiekosten zienderogen lager. Door het instellen van de luxwaarde, zal de lichtsensor zelf zorgen, dat er voldoende kunstmatig licht in de ruimte schijnt. Uitsluitend licht laten branden als dat echt noodzakelijk is. Duurzaam en kostenbesparend.

https://123lampenshop.nl/