Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Het doel van vriendschapsringen

Tussen vriendschapsringen, verlovingsringen, pre-verlovingsringen en nog veel meer, is de verwarring over wat een vriendschapsring betekent volkomen begrijpelijk. Wat is het doel van een vriendschapsring? Aan welke vinger hoort hij? Zijn ze alleen voor vrouwen, of zijn er ook belofteringen voor mannen? Hoe krijg je er een, geef je er een, koop je er een, breng je er een terug? Zo. Veel. Vragen. Wij vertellen je alles wat je moet weten over vriendschapsringen.

Bijpassende vriendschapsringen

Er zijn veel verschillende eenvoudige vriendschapsringen om uit te kiezen, en veel van hen zijn ook graveerbaar. Ze hebben de schattige bijnaam BFF ringen en je kunt beslissen of je de jouwe identiek wilt maken of dat je de dingen door elkaar wilt gooien. Op maat gemaakte ringen voor beste vrienden kunnen ook een geboortesteen of meerdere zirkonia geboortestenen bevatten. Als je besluit om te graveren, raden wij sterling zilveren vriendschapsringen. Niet alleen is de gravure gemakkelijker te zien en te lezen, maar dit type materiaal gaat jaren mee en is het meest betaalbaar.

Vriendschapsringen als bedankje

Stress op het werk, met het gezin of met je partner – het leven kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Wie kan deze chaos in zijn eentje aan? Wat een geluk als je niet alleen bent. Met je beste vriend aan je zijde, ziet het leven er weer heel anders uit.

Hij troost ons, geeft ons advies en steun en maakt ons aan het lachen – zelfs als we daar geen zin in hebben. Bij ruzies strijkt hij de golven glad, bij moeilijke beslissingen wijst hij ons de weg. En als er iets misgaat, luistert hij gewoon.

Wij noemen deze speciale persoon Partner in Crime. Die persoon die er voor ons is wanneer anderen dat niet zijn. Die persoon die ons begrijpt wanneer anderen dat niet doen. Die persoon die waardeert wat er slecht aan ons is. Daarvoor willen we dank je wel zeggen. En wat is een betere manier om dank je te zeggen dan met een vriendschapsring?

Vriendschapsringen van zilver

Deze ringen worden gebruikt om een hechte relatie te symboliseren die geen romantische ondertoon heeft. Ze worden vaak per paar verkocht en door twee mensen gedragen om hun waardering en onvoorwaardelijke steun voor elkaar aan te geven. Veel culturen beschouwen vriendschapsringen als een manier om te zeggen dat de andere persoon een “niet-bloedbroer of -zus” is, het dichtste dat iemand bij je kan komen zonder verwant te zijn door geboorte.


Als je een ring krijgt of schenkt, ontvang of schenk je in wezen een symbool. Hoe lang gaan vriendschapsringen van zilver mee? Als ze altijd gedragen worden, gaan sterling zilveren ringen gemiddeld 20-30 jaar mee, mits goed onderhouden, maar als ze slechts af en toe gedragen en goed bewaard worden, gaan ze eeuwig mee.

https://www.quickjewels.nl/