Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Hoe weet je of je een echte Valentino tas hebt?

Soms is het ook niet gemakkelijk voor ervaren fashionista’s om op het eerste gezicht te herkennen: Nep of echt? De vervalsingen rond designerhandtassen en co. worden steeds beter. Maar toch: Vingers weg! We willen de Copy-Cats geen platform geven. Ook als het soms nogal verleidelijk is voor de portemonnee. Een neppe designhandtas kopen? Geen sprake van. Dit is de echte creatie van de designer met voeten, dan investeer ik liever in een coole tas van Zara. Maar wat als we onbewust in de nepvalkuil tasten? Denk je niet? Als je niet oppast, dan heb je een neppe Valentino tas “te pakken”, zoals men misschien lief is. Valentino controle: Waar moet je op letten als je een Valentino tas koopt! Zo herken je de authenticiteit van deze designertas.

DE DEALER
Heel belangrijk: voor de authenticiteit van een Valentino tas is het cruciaal waar je hem koopt. Of het nu in de winkel om de hoek is, in het populaire vakantieresort of handig in het net – controleer de dealer precies. Als je niet in een grote stad woont, dan zijn de beste adressen voor designerwinkels meestal te vinden op het net.

Er zijn veel bekende winkels, zoals The Little Green Bag, die Valentino tassen aanbieden en je kunt er zeker van zijn dat ze niet nep zijn. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over gecertificeerde online tweedehandswinkels omdat de Valentino tassen – net als alle andere designer handtassen – worden gecontroleerd op hun echtheid. Voor jou is het dus het veiligst om daar te kopen of gewoon in de speciaal voor jou gecreëerde Valentino winkels. Vingers weg van dubieuze winkels en vermeende koopjes op Ebay & Co.! Er is absoluut een neprisico.