Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mode en Kleding

Een nieuwe tas, online kopen of in de winkel?

Een nieuwe tas, online kopen of in de winkel?

Het is tegenwoordig zo eenvoudig om een tas online te kopen. Je hoeft immers niet alle winkels af te lopen in wind en weer om een geschikte tas te vinden. Daarbij heeft een online webshop vaker meer te bieden dan in een reguliere winkel. En je hoeft vaker niet lang te wachten voordat je je tas thuis krijgt bezorgd door de post. 

Waterbestendige tassen

Je kent het vast wel, je bent op de fiets en in een keer krijg je te maken met een stortbui. Je hebt dan wel een regenpak aan maar je tas is bij thuiskomst helemaal doorweekt. Je agenda is helemaal doorgelopen met inkt en andere spulletjes moet je eerst droog krijgen. Met een rains tas is dat nu helemaal overbodig. Deze tassen zijn waterbestendig en bovendien van duurzaam materiaal gemaakt. 

Zoek je een tas voor een seizoen of langer

De damesmode verandert continu en dat geldt ook voor een dames schoudertas. Weet je wel dat er meer dan zevenhonderd verschillende leren merken schoudertasjes bestaan? Deze hoeven helemaal niet duur te zijn en bovendien heb je heel vaak ook een garantie op een tas mocht deze onverhoopt beschadigd raken. Voor ieder gelegenheid is er wel een leuk tasje te vinden, groot of juist klein en compact. Ga je bijvoorbeeld met een vriendin even wat drinken dan is het geen overbodige luxe om een klein schoudertasje bij je te hebben waar je portemonnee makkelijk in past. 

Accentueren van je lichaamsdelen

Wil je juist een bepaald lichaamsdeel een beetje verhullen dan past een crossbody schoudertasje perfect bij je. Ze zijn te vinden bij deze tassen winkel. Door het dragen van een crossbody schoudertasje kun je je heupen een beetje bedekken. Wil je je lengte wat laten opvallen dan kun je kiezen voor een handtas. Maar een tip als je wat klein en tenger bent dan kies dan niet voor een grotere tas want dan zie je je figuur juist niet en heb je het gevoel dat je tas meer in de weg zit en dat je misschien erover struikelt. Als je met je gezin een dagje naar een pretpark gaat of naar het strand dan is een shopper ideaal. Daar kun je het eten en drinken goed in kwijt, naast de strandlaken en tijdschriften die je graag wil lezen als de kinderen lekker aan het zwemmen zijn. Veel shopplezier gewenst!