Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Belangrijk voor elke make up: de make up kwasten set

Je kunt er nooit genoeg hebben, make up kwasten van Beauty88 en dan het liefst in een make up kwasten set. Dan weet je zeker dat je voor elke make up behandeling de juiste kwast hebt. Voor die perfecte look heb je er een aantal nodig. Want niet alleen met de juiste make up, maar ook met goede penselen en kwasten, haal jij het beste in je naar voren.

Zoveel soorten make up kwasten verzameld in een set

De foundationkwast mag echt niet ontbreken in je make up kwasten set. Met deze kwast breng je je foundation mooi en egaal aan op je gezicht. Door niet je handen maar juist een kwast hiervoor te gebruiken, krijg je het perfecte resultaat. Gebruik je een kwast, dan krijg je namelijk geen vlekkerige maar juist een egale dekking.

Een poederkwast in je make up kwasten set is essentieel om de compacte of losse poeder met ronddraaiende bewegingen over je foundation aan te brengen. Zodat je de foundation wat matter kunt maken.

Dan heb je natuurlijk nog de blush kwast in al haar soorten en maten. Met een blush kwast kun je een perfecte blush of highlighter aanbrengen.

Om je ogen te accentueren gebruik je het beste een oogschaduwkwast. Al kan dat natuurlijk ook met je vingers, maar dan krijg je nooit het mooiste resultaat. Oog make up kwasten zijn er ook weer in vele soorten en maten. Maar ze hebben ook allemaal een ander doel om je oog make up zo optimaal mogelijk te kunnen aanbrengen. Er zijn oog make up kwasten die je gebruikt voor het aanbrengen van je oog make up op het hele ooglid, kwasten voor de perfecte cut crease, kwasten om kleur aan te brengen op je bovenste en / of onderste wimperrand, speciale blending kwasten waarmee je ervoor zorgt dat alle oogschaduwkleuren goed in elkaar overlopen, ‘blenden’.

Bestel je make up kwasten set bij Beauty88

Voor welke make up kwasten set je ook warm loopt, bij Beauty88 is de keuze enorm. Of je nu kiest voor een kleine make up kwasten set voor de beginner of juist de uitgebreide set voor de professional. Bij Beauty88 is er volop keuze. En als extra service kun je je make up kwasten set al morgen in huis hebben. Maar dan moet je wel voor 16:30 uur je bestelling bij ons binnen zijn.