Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Opvallen door vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame is dé manier om op te vallen met uw reclame. Een vrachtwagen zelf valt al op. Moet u nagaan wanneer er op de vrachtwagen ook een goed reclame design staat. Rextom helpt u om van uw vrachtwagen een rijdend visitekaartje te maken. Wij van Rextom zijn een allround reclamebureau met een specialisme in vrachtwagenreclame. Naast vrachtwagenreclame zijn we ook uw aangewezen partner voor andere online en offline marketing.

Vrachtwagenreclame door specialisten

Bij Rextom kunt u uw vrachtwagenreclame laten uitvoeren door specialisten. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies hoe we reclame in de transport en logistiek branche moeten aanpakken. Hierbij verzorgen we het hele proces zelf. Van het concept tot de daadwerkelijke uitvoering. Alles gebeurt in eigen beheer en is mogelijk om op iedere locatie uit te voeren. Op deze manier kunnen we snel, goed en efficiënt te werk gaan. Vrachtwagenreclame is bij ons mogelijk in alle soorten en maten. Of het nou gaat om een allrounder, oplegger, aanhangwagen, lange en zwaardere vrachtautocombinatie, bakwagen, tautliner, trailer, foodtruck, bakwagen, tank-, kiep- of zuigwagen, Rextom is uw aangewezen partner!

Meer dan alleen vrachtwagenreclame

Bij Rextom kunt u voor meer dan alleen vrachtwagenreclame terecht. We bieden verschillende diensten binnen zowel online als offline marketing aan. Marketing begint al bij het bedenken van de juiste bedrijfsnaam. Het tweede uitgangspunt is de huisstijl. Deze twee eerste stappen vormen de basis voor verdere marketing. Dit wordt vervolgens doorgevoerd in alle onderdelen van uw bedrijf. Denk hierbij aan het visitekaartje en gevelreclame, maar ook bijvoorbeeld de gehele inrichting van uw vestigingen. Bij Rextom kunnen we u met al deze zaken helpen. Voordeel hiervan is dat de hele marketing ook echt één geheel vormt en uw boodschap duidelijk overkomt bij de klant. Zo kunnen klanten uw bedrijf makkelijker herkennen en herinneren. 

Contact

Geïnteresseerd geworden in vrachtwagenreclame of één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 00 30 242 (Ede) en 085 – 07 11 896 (Bunschoten). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@rextom.nl. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van advies en antwoord op al uw vragen.

Gerelateerde artikelen

Expat-leven & Drivingschool Heerlen

Duurzame agrarische producten

Bedrijfsuitjes