Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Electronica en Computers

Speel de vetste light battle in je eigen huis

Ken je die vette filmpjes op Youtube? Waar vette light battles worden gehouden in gave arena’s? Dit kan je nu zelf ook doen! Duur? Nee helemaal niet. Het kan gewoon in je eigen huis, tuin, bos of duingebied. Laserguns zijn tegenwoordig namelijk gewoon te koop in de normale speelgoedwinkel of of het internet in verschillende webshops die gespecialiseerd zijn in het verkopen van deze apparaten.

Hoe houd je de perfecte Light Battle?

Een perfecte light battle houden is gelukkig niet moeilijk. De enige twee dingen die je nodig hebt is een locatie en natuurlijk een lasergameset. De meeste mensen die een light battle organiseren doen dit in hun eigen woning of tuin. Belangrijk bij het kiezen van de locatie is dat het veilig moet zijn voor de kinderen die deelnemen zodat ze geen ongelukken kunnen krijgen. Nadat de locatie is gekozen kun je zelf nog eventuele regels toevoegen. Over hoe dichtbij iemand bijvoorbeeld mag komen. Wanneer iemand heeft gewonnen of hoelang een spel duurt. Als je deze regels met elkaar hebt doorgenomen kan de vette light battle beginnen. De meeste spelers kiezen ervoor een light battle te houden die is gewonnen op het moment het lasergameset aangeeft dat een speler of groep spelers te vaak is geraakt. Op deze manier weet je altijd zeker dat het spel eerlijk verloopt.

Waar koop ik laserguns voor een light battle?

Dat is gelukkig niet zo moeilijk. In menig stad of dorp is wel een speelgoedwinkel te vinden waar een lasergameset kan worden aangeschaft. Op het moment je niet zeker weet welke je moet kopen, kun je het beste advies vragen aan een verkoper. Zij kunnen u dat perfect adviseren over welke set het beste voor u geschikt is. Dus snel naar de winkel en koop vandaag nog je light battle set!