Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Spreekangst trainingen van Tailor You

Veel mensen hebben er last van; Spreekangst. Het is een moeilijk, veel besproken onderwerp dat al jarenlang problemen vormt. Het is een fenomeen waarbij mensen last ervaren bij het spreken voor (grote) groepen. Echter wordt dit vaak wel van werknemers verwacht. Niet voor iedereen is het ‘natuurlijke spreken’ weggelegd en dat is zeer begrijpelijk. De een staat nou eenmaal een stuk makkelijker voor een groep dan de ander. Tailor You biedt hiervoor een oplossing. Een training die een proces begint waarbij spreekangst direct wordt aangepakt en waarvan je nog jaren de vruchten zal plukken. Tailor You vindt dat iedereen op zijn gemak zou moeten kunnen spreken, en daar staan ze dan ook volledig achter. De training Spreekangst Tailor You zorgt er dan ook direct voor dat je aan de slag gaat met de angst voor spreken.

De cursus zelf

Bij Tailoryou worden veel verschillende cursussen aangeboden. Hier staan ze ook om bekend, en hier zijn ze al jarenlang in gespecialiseerd. De training ‘Privé coaching traject spreekangst’ is het onderwerp dat hier centraal staat. Er wordt bij de training dieper ingegaan op het punt publiekelijk spreken en de positieve en negatieve ervaringen die hierbij komen kijken. Na het voltooien van deze training sta je gemakkelijker voor een groep en is de angst voor spreken een stuk minder geworden. Ook zorgt het ervoor dat je aan een proces begint waar je nog lang mee bezig kan zijn, om zo volledig van de spreekangst af te komen!

Hoe verloopt deze cursus?

Bij het begin van de cursus krijg je een intake gesprek. Hierbij wordt er naar de persoon gekeken en zijn of haar vraag. Met deze vraag worden er doelstellingen geformuleerd die per persoon kunnen verschillen. Wat wil je bereiken, en hoe gaan we dit aanpakken? Dan wordt de deelnemer gestimuleerd om op beide proactieve en interactieve wijze aan de slag te gaan. Voor meer informatie over deze cursus- of andere cursussen kunt u kijken op de website van Tailor You.