Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Kinderen

Berg Buddy skelters zijn hip tussen de kinderen

Wil je voor je kind een hippe skelter kopen dan zit je goed met een Berg Buddy skelter. Met skelter kan je kind indruk maken op het schoolplein, rondcrossen met zijn vriendjes of lekker racen. De skelters zijn zeer wendbaar, licht van gewicht en degelijk uitgevoerd zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Je kunt deze skelter van Berg verkrijgen in diverse kleurstellingen en uitbreiden met verschillende accessoires, en ze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Wat kun je verwachten als je een Berg Buddy skelter bestelt?

De Berg Buddy skelter is een lichtgewicht kart die je met pedalen kunt voortbewegen. Hij is uitgerust met luchtbanden om comfortabel te kunnen rijden en hij is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De Berg Buddy is te bestellen in verschillende kleurstellingen en uitvoeringen, en je kind kan hem helemaal naar wens personaliseren met verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld een aanhangwagentje bestellen voor achter de skelter waarmee je kind van alles kan vervoeren, een stoere spoiler waarmee de skelter echt harder lijkt te gaan of bestel een veiligheidsvlag zodat je kind goed zichtbaar is.

 

Wat heeft een Berg Buddy skelter als voordeel? 

Een Berg Buddy skelter heeft al groot voordeel dat je kind er jarenlang plezier van kan hebben. Je kunt namelijk het stuur en de stoel verstellen waardoor de skelter geschikt is voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De stoel is horizontaal van voor naar achter verplaatsbaar en de stuurpen van het stuur kan eenvoudig op de gewenste hoogte worden ingesteld. Omdat je de stoel en het stuur steeds een beetje kunt verstellen groeit de skelter mee met je kind en waardoor hij nog vele jaren mee kan. Bovendien zijn de wielen uitgerust met schommelassen die ervoor zorgen dat de skelter stabiel blijft en door het BFR-systeem met vrijloopautomaat kan je kind veilig wisselen tussen vooruit trappen, remmen en achteruit rijden zonder dat de trappers doordraaien.

 

Waarom zou je een Berg Buddy kopen voor een kind?

Een Berg Buddy skelter is goed voor de ontwikkeling van kinderen omdat ze tijdens het rijden hun motoriek en coördinatie ontwikkelen. Ze moeten tegelijkertijd sturen, trappen en voor zich uit kijken om daar te komen waar ze naartoe willen gaan. En een skelter heeft als voordeel dat je kind dicht bij de grond zit waardoor er geen gevaar is voor omvallen. Koop dus een Berg Buddy voor je kind waarmee hij of zij lekker buiten kan rondcrossen.