Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Kinderen

Een speurtocht als kinderfeestje, leuk voor alle leeftijden

Een leuk kinderfeestje organiseren

Een feestje op het programma of heb je zin om een activiteit te organiseren voor jouw buurt. Dan is een speurtocht een leuk alternatief. Of naar het zwembad wat iedereen leuk zal vinden . Plak je er een thema aan vast of laat je iedereen zijn gang gaan. Vaak worden speurtochten opgesplitst in verschillende categorieën. De ouderen vinden het vaak niet zo leuk om met de jongeren mee te doen. Thema’s waaraan je kunt denken bij speurtochten zijn, Halloween, de schat van kapitein haak, help de bloemenfee en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken. Bij een speurtocht moeten de groepen vaak raadsels oplossen waarmee ze dan letters voor terug kunnen krijgen. Aan het einde van de tocht moet je dan van deze letters een woord vormen waarmee je de speurtocht kunt oplossen. 

zwembad

in het zwambad kan iedereen zijn eigen gang gaan. Je kan kiezen voor een zwembad met veel glijbanen of een zwembad met veel verschillende badden. Geen een zwembad is het zelfde dus kies daarom een leuk zwembad. Zodat de kinderen zich niet gaan vervelen. elk rondje door de glijbaan is anders en elke duik in het bad gaat beter!

 

Speurtochten zijn voor iedereen leuk groot of klein. Er zijn genoeg thema’s dat het voor iedereen leuk kan zijn. Dus wil je een leuke activiteit verzinnen denk dan aan een speurtocht en maak hem zo origineel mogelijk.

https://www.swimfun.nl/kinderfeestje/