Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

DAT elektrische boilers voor durabel woonplezier.

DAT elektrische boilers voor durabel woonplezier.

In de boiler wereld staat het nooit stil. Altijd wordt er gekeken naar verbeteringen om zo de meest energiezuinige boilers te creëren die door de eindgebruiker makkelijk te bedienen is en waar zo min mogelijk onderhoud aan zit. De DAT-Aparici boilers zijn in deze het voorbeeld voor de rest van de klas te noemen.

DAT-Aparici elektrische boilers, uniek in zijn soort

De fabrikant Nofer-Aparici, afkomstig uit Spanje loopt al 75 jaar vooraan en met de borst vooruit als het gaat om vernieuwende, ethische elektrische boilers. Van alle gemakken voorzien en een lust voor het oog, de DAT-Aparici modellen zijn een klasse apart. Er zijn 2 modellen die we verder graag willen toelichten:

• DAT-Aparici ECO Smart elektrische boiler

• DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler

 


De DAT-Aparici ECO Smart serie

Deze boiler, verkrijgbaar in 30, 50, 80, 100 of 120 liter, heeft een slimme controller en heeft een cilindrische tank met 1 lasnaad waardoor de ketel ontzettend sterk is en kalk minder kans heeft te hechten aan de binnenkant van de boiler. Daarnaast heeft deze boiler een patent; deze boiler is namelijk 3 positioneel te plaatsen.

 

De DAT-Aparici Eficiente Plus serie

Deze boiler is een plat model, heeft 2 cilindrische tanks en een ECO controller waardoor de boiler waanzinnig zuinig is en uitermate weinig onnodige energie verbruikt.

 

 

Twee uitzonderlijke onderdelen van de DAT-Aparici serie

Bovenstaande zorgt ervoor dat de DAT-Aparici serie al uniek is, maar de volgende 2 onderdelen zijn toch de kersen op de taart:

• Droge weerstand(en)

• Elektronische Anode(s)

 

Droge weerstanden

Een droge weerstand zorgt dat kalk geen kans heeft om zich te hechten aan het verwarmingselement.

Ook zijn elementen te verwisselen zonder dat de boiler daarvoor leeg hoeft.

 

Elektronische Anodes

Elektronische anodes gaan tot wel 3 á 4 keer langer mee dan een vaak gebruikte magnesium anode.  Dus, minder onderhoud aan deze zeer duurzame boiler.

Deze, maar ook andere merken en modellen zijn te koop via de website van elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/