Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Ontdek meer dan de kust

Spanje kent vele bestemmingen is daarom bij uitstek het vakantieland voor velen. Spanje heeft alles in huis om een goed vakantieland te zijn. Er is volop zon, er zijn stranden, lekker eten en een relaxte sfeer. Jaarlijks reizen er dan ook veel mensen af naar Spanje. Dit doen zij met de auto en of met het vliegtuig. Het verschilt per locatie hoelang de reis duurt. Maar om bij de Costa Brava bent u met de auto 16 tot 18 uur onderweg, terwijl dit met het vliegtuig ongeveer 3 uur duurt. Om die reden vliegt men vaak naar Spanje, dit is dan ook zeer gemakkelijk omdat Spanje veel vliegvelden kent.

 Dagelijks gaan er vluchten naar Spanje naar verschillende locaties, zelfs in de koudere perioden. In Spanje is het vaak in de winter nog redelijk mild in sommige gebieden, dit maakt het de plek om te overwinteren. Veel mensen doen dit dan ook in Benidorm, Benidorm is een dorpje gelegen aan de Costa del Sol, het dorpje wordt ook wel gezien als de plek voor senioren. Dit imago is niet helemaal eerlijk, er is veel te beleven in Benidorm. In de zomer meer als in de winter, maar het is hier in de winter ook goed te vertoeven omdat er een matig klimaat heerst. Dit is voor velen dan ook de uitweg om het koude weer in Nederland te ontvluchten.

 Maar Spanje is meer dan alleen de kust, in het Noorden, bevind zich het Baskenland, deze regio is voorzien van enkele architectonische hoogstanden. Naast moderne kunst zijn hier ook veel oude gebouwen te vinden. Ook is de cultuur in deze regio van Spanje anders, dit maakt het Baskenland een land apart. In de dorpjes wordt er nog geleefd volgens oude tradities. Spanje bestemmingen zijn divers en schitterend. Daarom is Spanje geliefd bij velen en wordt het land dan ook vaak bezocht.

http://vakantiespanje.nl/

Gerelateerde artikelen

De keuze voor een universele bankhoes in plaats van een nieuwe bank

De voordelen van een rolluik

Halogeen lamp vervangen door led lamp