Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Tips en tricks voor ondernemers

Of je al lang ondernemer bent of nog maar net voor jezelf begonnen, een paar handige tips om meer uit je ondernemerschap te halen zijn altijd welkom.

Waar kan je onderneming nog in groeien?

Hoe kun je het beste je bedrijf in de markt zetten, haal je op financieel vlak alles uit je onderneming? Of wil je graag de productiviteit vergroten van jezelf of je werknemers? Dan raad ik zeker aan om eens een kijkje te nemen op deslimmeondernemer.nl. De website staat boordevol met slimme weetjes waar je als ondernemer soms (liever) niet bij stilstaat, maar erg belangrijk zijn voor de voortgang en winstgevendheid van je onderneming.

Een paar slimme tips waar je misschien nog niet aan had gedacht

Mocht je een internet onderneming hebben, heb je dan al eens nagedacht over de manieren waarop je klanten hun bestelling kunnen betalen? Een soepel betaalsysteem met verschillende betaalopties zorgt ervoor dat klanten sneller overgaan tot een aankoop.

Heb je eigenlijk al een verzekering afgesloten voor je inboedel of arbeidsongeschiktheid? Ook loont het om ieder jaar te vergelijken of je dezelfde verzekering goedkoper bij een andere verzekeraar kan afsluiten.

Het is weer bijna december, heb je al nagedacht over een kleinigheidje voor je beste klanten? Dan bedoel ik niet een kortingsactie maar een flesje wijn of een doosje bonbons, gewoon als bedankje voor jullie goede klantenrelatie.

Misschien heb je hier nog nooit bij stilgestaan, maar de administratie die over je gehele bureau verspreid ligt is niet echt bevorderlijk voor je productiviteit. Zorg daarom dat je opgeruimd de dag begint!

Mocht je nog meer behoefte hebben aan verfrissende tips voor ondernemers? Neem eens een kijkje op deslimmeondernemer.nl.

https://www.deslimmeondernemer.nl/