Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Waar wordt een natuurlatex matras van gemaakt?

Matrassen van natuurlatex zijn zeer geliefd vanwege de drukverlagende werking van dit materiaal. Natuurlatex kan zich uitstekend aanpassen aan de vorm van je lichaam. Een bijkomend voordeel van dit materiaal is dat latex zeer hygiënisch is. Huisstofmijt, schimmels en andere bacteriën vinden namelijk geen voedingsbodem vinden in latex. Jij bent verzekerd van een allergievrije slaapomgeving als je kiest voor een natuurlatex matras. Maar waar wordt een natuurlatex matras precies van gemaakt?

Wat is natuurlatex?

Een natuurlatex matras is een natuurlijk product omdat dit matras wordt vervaardigd uit zuiver rubber. Dit materiaal is zeer soepel en bezit een grote veerkracht. Het gebruikte rubber is afkomstig van de rubberboom. Ook bestaat het matras voor een gedeelte uit synthetisch latex dat afkomstig is uit aardolie. Er wordt gebruik gemaakt van een synthetisch latexaandeel om het matras de juiste hardheid te geven. Natuurlatex is poreus, waardoor het materiaal goed ventileert. Daarnaast is het materiaal puntelastisch, wat wil zeggen dat een matras van natuurlatex een nauwkeurige ondersteuning biedt.

Natuurlijk en duurzaam matras

Natuurlatex is een natuurlijk materiaal dat uit de rubberboom wordt gewonnen. Een matras van natuurlatex is een plantaardig, natuurlijk en duurzaam product. Je kunt direct jouw natuurlatex matras kopen bij Una Matras. Deze hoogwaardige matrassen hebben geen vul- en hulpstoffen en bestaan dus volledig uit latex. Het materiaal is zeer hygiënisch en anti-allergisch. Natuurlatex matrassen zijn dus uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een allergie.

Optimale drukverdeling natuurlatex matras

Natuurlatex is een zeer elastisch en soepel materiaal dat een uitstekende puntelasticiteit heeft. Dit zorgt ervoor dat het matras een groot aanpassingsvermogen heeft en zich perfect naar jouw lichaam vormt. Je lichaam krijgt op de juiste punten ondersteuning, waardoor je ’s nachts optimaal uitrust. Ben je zwaarder en geeft jouw lichaam een zwaardere belasting op het matras? Dan zal het matras ook meer tegendruk bieden. Een matras van natuurlatex is dus geschikt voor iedereen. Ben jij benieuwd geworden? Een 100% natuurlijk en gecertificeerd natuurlatex matras kopen doe je bij Una Matras. Profiteer van een 100 nachten tevredenheidsgarantie zodat je zeker weet dat een natuurlatex matras bij je past.