Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Een ooglidcorrectie: opnieuw een frisse, open blik!

U kunt een ooglidcorrectie overwegen als u kampt met slecht zicht door rimpels, hangende wenkbrauwen of hangende oogleden. Zou u het liefst iets willen veranderen aan uw oogleden omdat u er verdrietiger of ouder uitziet dan u zich misschien voelt? Dan hebben wij de oplossing. Een ooglidcorrectie is een relatief simpele en korte ingreep die uw leven nadien in veel aspecten kan doen veranderen. Ga naar de website van Ooglift.

Is een ooglidcorrectie voor mij geschikt?

Krijgt u van mensen in uw omgeving vaak de vraag of u moe bent of somber, terwijl u dit niet bent? Dit kan na een tijdje erg op uw zenuwen werken, en als erg vervelend worden ervaren. Door een ooglidcorrectie zult u direct een frisse, open blik verkrijgen en dit zal de mensen die u bovengenoemde vragen stelden ongetwijfeld direct opvallen. Een ooglidcorrectie kan echter ook vanuit non-cosmetische redenen worden gewenst en uitgevoerd. Als u last heeft van slecht zicht tijdens uw werkzaamheden of tijdens het lezen, kan een ooglidcorrectie ook een uitkomst zijn.

De ingreep zelf is relatief klein maar biedt ongelooflijke resultaten. De behandeling zal circa vijfenveertig minuten duren en u wordt uitsluitend behandeld door onze (zeer) ervaren en hoogopgeleide oogartsen. Wanneer er geen nabloedingen optreden kunt u gelijk na de ingreep naar huis.

Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en voeren de behandeling op dagelijkse basis uit. U bent bij ons verzekerd van een optimaal resultaat en hoeft zich geen zorgen te maken over of u in goede handen bent.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u definitief heeft gekozen voor een ooglidcorrectie nodigen wij u eerst uit voor een gesprek en vooronderzoek. Hierin wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de behandelingen die wij bij Ooglift aanbieden. Mocht dit zo zijn, dan ontvangt u van onze behandelend arts meer informatie over de operatie en een indicatie van de te verwachten resultaten na afloop van de ingreep.

De arts zal vragen naar uw medische voorgeschiedenis en huidig medicijngebruik.  Het gebruik van bloedverdunners en andere medicijnen die een bloedverdunnende werking hebben moet bijvoorbeeld tijdelijk worden gestopt, dit gebeurt uiteraard alleen in overleg met uw eigen huisarts.

Voor het maken van een afspraak, bij vragen of voor eventuele aanvullende informatie, kunt u Ooglift iedere werkdag van 9.00-17.00 telefonisch bereiken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar uw bericht binnen één werkdag te beantwoorden.

Op onze website vindt u tevens meer informatie over onze behandelingen en onze behandelend artsen maar bijvoorbeeld ook ervaringen van patiënten.