Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan of camperbus kopen doet u hier

Bij Campolife kunt u al meer dan vijftig jaar terecht om dé caravan, vouwwagen of camperbus te kopen die bij u past. Naast deze kampeermiddelen maakt u ook de keuze uit een ruim assortiment aan accessoires en handigheden, zoals voortenten, beschermhoezen en de benodigdheden om uw kampeermiddel hygiënisch te reinigen. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor u met een gerust hart op vakantie gaat.

Koop een nieuwe of tweedehands caravan

Wanneer u langskomt in de 8000m² showroom in Heinenoord, dan maakt u de keuze uit een ruim aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands caravans. Deze specialisten zijn dan ook het grootste occasion-center in Zuid-Holland! Hun specialisme ligt op het in- en verkopen van tweedehands caravans. De occasions worden – waar mogelijk – geleverd met een BOVAG-garantie. Door een tweedehands of juist een nieuwe caravan te kopen bij deze experts, verzekert u uzelf van een kwalitatief hoogstaande tweedehands caravan. Zo geniet u onbezorgd van een heerlijk vakantie!

Een camperbus geeft u alle vrijheid tijdens uw reis

Bij deze experts kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een caravan; zij verkopen namelijk ook dé perfecte camperbus voor uw vakantie. Een camperbus biedt meer vrijheid dan een caravan. Dit kampeermiddel is namelijk erg makkelijk op te bouwen en af te breken. Wanneer u bijvoorbeeld een rondreis wilt maken, dan is het daarom ook aan te raden om een camperbus te kopen. Dit kampeermiddel rijdt erg fijn én is ook nog eens zeer comfortabel. Zo kunt u altijd gaan en staan waar uw wilt!

Kom langs in de showroom

Bent u geïnteresseerd in een nieuw of tweedehands vervoermiddel? Kom dan langs in de enorme showroom van Campolife. Zij zorgen ervoor dat u met een kampeermiddel naar huis gaat die aan uw wensen voldoet. Zo maakt u van iedere vakantie een onbezorgde reis waar u heerlijk geniet van de vrijheid van overnachten in een caravan of camperbus.