Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

De Boerencamping in Twente

Wij zijn de leukste Boerencamping in Twente in het thema van de boeren. Dit om de boeren in een beter daglicht te zetten, en eigenlijk te laten zien dat boer zijn toch wel leuk kan zijn. Wij hebben dan ook een kinderboerderij op onze camping, met meer dan 15 verschillende dieren, om te bekijken en te voeren. We hebben een leuk animatieteam om de kinderen te vermaken overdag en s’avonds hebben we een kinderdisco. Daarnaast hebben we ook een binnenzwembad, en een meer om in te zwemmen. 

Activiteiten en animatie team

Er is veel te doen op de Boerencamping in Twente, op de kinderboerderij kunt u meer dan 15 verschillende dieren bezichtigen en te voeren.  Daarnaast beschikken wij over een aantal koeien, die je mag melken. Uiteraard mag je de melk ook houden en opdrinken. We hebben een aardbeienveld waar je zelf je aardbeien kunt plukken, en kun je bij ons je eigen brood bakken. En laten we in onze molen zien hoe je van mail graan maakt. Wil je als ouder liever wat voor jezelf doen?  geen probleem als  is onder toezicht van het animatie team. 

Kinderfeestje ?

Geeft u kind nou een feestje voor klasgenootjes, maar er is nog geen activiteit. Weet dan dat u daarvoor ook bij de boerencamping aan het juiste adres bent. Overdag gaan de kinderen verschillende activiteiten doen waaronder brood bakken, koeien melken en leuke spelletjes. In de middag kan er gezwommen worden in het zwembad. Na het zwemmen is er voor ieder kind patat en een snack naar keuze. en sluiten we de avond af in de kinderdisco. De boerencamping beschikt over meerdere busjes, dus komt u er niet uit met vervoer dan willen wij tegen een kleine vergoeding de kinderen halen en brengen. Uiteraard gebeuren alle activiteiten onder toezicht van ons personeel, en heeft iedere werknemer een EHBO certificaat indien het nodig is.