Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijke dienstverlening

Privé detective

Een privé detective kan voor zaken ingezet worden waar de politie te weinig tijd voor heeft. Of waar de politie zich niet mee bezig houdt. Bijvoorbeeld overspel van een partner behoort niet tot de taken van de politie. Of een ex-partner die is gaan samenwonen met een nieuwe partner behoort niet tot de taken van de politie. Toch kan dit soort informatie voor jouw zelf wel belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als je wil stoppen met het betalen van alimentatie. De rechter vraagt je dan om officiële bewijzen of je ex inderdaad samenwoont. Alleen als je deze niet kan overhandigen is het handig om een privé detective op de zaak te zetten. Een privé detective kan voor je uitzoeken wat de werkelijke stand van zaken is. Een erkende privé detective bij justitie mag zelfs bewijzen aanleveren aan de rechtbank. Dit is ideaal als je een zaak hebt waarbij je bewijzen nodig hebt.

Discreet overspel onderzoek

Je hebt het vermoeden dat je partner vreemdgaat. Alle signalen zijn zichtbaar en de telefoon lijkt heilig geworden te zijn. Het is dan fijn als je een overspel onderzoek kan uitvoeren. Met een overspel onderzoek krijg je informatie over een mogelijke minnaar(es) van je partner. Dit onderzoek kunnen we digitaal doen, maar we kunnen ook een stapje verder gaan. Met een observatie onderzoek volgen we je partner als deze opnieuw moet “overwerken”. We zoeken voor je uit bij wie hij/zij is en of er sprake is van overspel. Bewijzen van overspel leggen we direct vast met onze camera. Alles doen we uiterst discreet, zodat je partner helemaal niets van het onderzoek te weten komt. Voor jouw is dit prettig want als het niet blijkt te kloppen wil je ook niet dat het uitkomt. Uiteindelijk is het aan jouw zelf wat er met de informatie gebeurt. Je kan je partner met de bewijzen confronteren of je kan besluiten er niets mee te doen. Dit is het voordeel van een discreet onderzoek. Je partner hoeft niet te weten dat je een privé detective hebt ingeschakeld.

Observatie onderzoek uitvoeren door privé detective

Een privé detective kan ook ingeschakeld worden voor een observatie onderzoek. Een observatie onderzoek kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Bijvoorbeeld om uit te zoeken of er sprake is van diefstal, overspel, fraude etc. Bij een observatie onderzoek zetten we meestal twee detectives op de zaak om uit te zoeken wat er gaande is. We gaan tijdens het onderzoek iemand observeren en bewijzen verzamelen. Bij ziekte verzuim kunnen we zo’n onderzoek uitvoeren om te checken of iemand echt ziek is. Een privé detective zorgt ervoor dat de informatie zo snel mogelijk boven tafel komt. Je hebt zo de bewijzen die je nodig hebt voor een zaak of persoonlijk probleem.