Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

De mooiste trouwringen, waar moet je op letten?

Ga je binnenkort trouwringen uitzoeken, dan ga je al snel merken dat er onwijs veel keuze is. Niet zo gek natuurlijk, want voor iedere smaak moeten er geschikte ringen te vinden zijn. In dit lifestyle artikel geven wij jou de laatste fashion en mode tips waar je op moet letten voor de belangrijkste dag uit je leven. Vandaag de dag heb je niet alleen veel keuze op het gebied van het design, ook op het gebied van het materiaal ben je erg vrij in je keuze. Zo kun je bijvoorbeeld witgouden, zilveren en gouden ringen kopen. Wat het beste materiaal is, is volledig afhankelijk van je persoonlijke smaak. Je bent er altijd zeker van dat de ringen niet gaan verkleuren in de loop van de tijd.

 

Wel of geen diamant in je ring?

Breng je een bezoek aan de juwelier of ga je trouwringen online met elkaar vergelijken, dan moet je je al snel de vraag stellen of je wel of geen diamanten terug wilt zien in de ringen. Maak je maar geen zorgen, een diamant in de ring wil niet direct zeggen dat je ring van een afstand glinstert. Ga je voor een diamanten ring, dan bepaalt het aantal karaat voor een groot deel de prijs die je betaalt. Zo heb je relatief goedkope ringen met een diamant van 0,25 karaat, maar je kunt ook gaan voor een opvallende steen van bijvoorbeeld 11, 12 of 13 karaat.

 

Ringen met een zirkonia steen voor een luxe uitstraling

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever geen diamanten ring koopt. In dat geval kan een ring met een zirkonia steen een prima alternatief bieden. Deze imitatiediamant is nauwelijks te onderscheiden van een echte diamant, zodat je nog steeds verzekerd bent van een luxe accessoire. Combineer de steen met een gouden ring, of ga juist voor een moderne variant in de vorm van een palladium, platinum of titanium ring.

 

https://businessinsiders.nl/lifestyle/