Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vervoer en transport

Een essentiële verhuisdoos inpakken!

“Waar is mijn deodorant?”: een essentiële verhuisdoos inpakken!

Deze blog leert je om bepaalde benodigdheden in essentiële verhuisdozen te doen tijdens een verhuizing. Stel je voor dat je onderweg naar het toilet moet en een wc rol zoekt of je make-up moet bijwerken en je de mascara niet kan vinden. Door er een vaste plek voor aan te wijzen voorkom je een hoop gedoe tijdens een hectische verhuisdag. Heb jij nog geen verhuisdozen? Klik hier voor jouw verhuisdozen en verhuismaterialen.

Wat is een essentiële doos?

De essentiële doos is een doos, of een ander soort bak die je vult met alledaagse spullen die je tijdens de verhuizing nodig kan hebben of die als eerste nodig zijn in je nieuwe woning. De spullen die je in deze doos stop zijn spullen die als vanzelfsprekend worden gezien en die je constant gebruikt. De valkuil daarentegen is dat je ze vergeet te pakken of niet binnen handbereik hebt omdat er allemaal dozen en spullen op staan. Je gaat ervanuit dat je altijd toegang hebt tot deze benodigdheden maar je mist ze enorm als ze niet voor het grijpen zijn. Waar denk jij momenteel aan? Het is noodzakelijk om deze doos op een bijrijder stoel te plaatsten of als laatste in te laden wanneer deze als eerste nodig is bij het uitladen. Maak ook een duidelijk label zodat iedereen weet om wat voor doos het gaat.

Wat gaat er in de essentiele verhuisdoos?

  • Toiletpapier

Je wilt niet zonder toiletpapier zitten tijdens je verhuizing. Stel je voor dat je na een lange rit nodig naar het toilet moet in je nieuwe woning en dat je geen toiletepapier kan vinden. Precies, dit moet je voorkomen. Pak daarom een aantal rollen in.

  • Theedoek

Een verhuizing kan stroef en rommelig verlopen. Vaak zit een ongeluk in een klein hoekje en is het onvermijdelijk dat er dingen omvallen of vies worden. Zorg dat je voorbereid bent en pak een theedoek in. Een pak met schoonmaakdoekjes is ook onmisbaar.

  • Vuilniszakken

Tijdens het verhuizen heb je behoefte aan snelle tussendoortjes die je voorzien van de nodige energie. Dit levert snel een hoop plastic afval op. Pak daarom vuilniszakken in zodat je rommel niet rond gaat slingeren in de auto. Het zou vervelend zijn als je naderhand de auto nog moet schoonmaken.

https://verhuisdozen.store/