Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vervoer en transport

Hoe zit het met het spatbord van de e-scooter bij schoonmaken?

Als het spatbord nog op de scooter zit, is het niet makkelijk te bereiken. Verwijder het daarom en geef het een grondige schoonmaakbeurt. Maak het schoon in een sopje, spoel het af en wrijf het droog met een absorberende doek. Monteer het dan terug op de scooter.

Als je nog op zoek bent naar een elektrische step? Bekijk dan eens het aanbod van https://nr1elektrischestep.nl. Hier kun je bijvoorbeeld de onemile scrambler kopen, wat een fantastisch model is voor al jouw woon- en werkverkeer.

Controle op waterdruppels

Neem nog een keer een schone microvezel doek en veeg voorzichtig alle onderdelen af. Begin met het stuur, frame, dek, en dan alle andere onderdelen. Vergeet niet het water van de moeren en schroefdraden te verwijderen.

Controleer op losse moeren

Nadat u hebt gecontroleerd of alle onderdelen droog zijn, draait u alle losse moeren op de uitrusting vast. Smeer ook de nodige onderdelen in met olie en vet. Het remsysteem of de schokdempers kunnen bijvoorbeeld moeten worden ingevet of geolied.

Hoe vaak moet u de elektrische scooter schoonmaken?

Ongeveer een tot twee keer per maand is goed. Echter, het hangt allemaal af van hoe vaak je de scooter gebruikt en de aard van de weg die je volgt. Het is geen goed idee om stof en modder op je scooter te laten gedijen.

Een conclusie

Zoals je je hebt gerealiseerd, is het schoonmaken van je e-scooter een essentiële taak. Gelukkig kost het maar een paar minuten van je tijd in het weekend. Integreer het dus in je schema. Wees niet gehaast om eroverheen te komen. In plaats daarvan kunt u het plezierig maken. Luister desnoods naar wat aangename muziek om de verveling te doden.