Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball met mijn zoons

Afgelopen week hebben we gedaan waar mijn zoons zich al weken op verheugd hadden, kinderpaintball. We zijn bij Paintball Centrum de Unit kinderpaintball gaan doen. Eerst was dit niet echt iets wat ik wilde gaan doen met mijn zoons van 9,10 en 12. Maar ik ben blij dat ik het na het lezen van de veiligheidsvoorschriften toch gedaan heb. Ik vond het eerst gevaarlijk voor die jongens om met verf ballen op elkaar te schieten. Je ziet altijd die volwassen met veel blauwe plekken terug komen. Ik heb er niet veel zin in dat ze helemaal blauw thuis komen en na elk schot huilend naar mij toe komen. Maar mijn zoons wilde het heel graag. Zij hadden het gehoord van de buurjongen die het met een kinderfeestje gedaan had. Ik heb dus naar aanleiding daarvan gekeken of het iets is voor de jongens. Lees in deze blog waarom ik het wel ben gaan doen en wat ze het er van vonden!

Kinderpaintball arrangement

Ik ben gaan zoeken naar het paintball centrum waar ze het kinderpaintball arrangement aanbieden. Ik ben gaan kijken wat voor informatie er bij stond er dat was heel veel. Op de website van Paintball Centrum de Unit stond veel informatie of de veiligheid en het arrangement. Ik heb nog wat verdere informatie bekeken en toen was ik wel overtuigd over de veiligheid. Het geweer schiet namelijk niet op perslucht maar met een veer. Waardoor de ballen wel uit elkaar spatten als het op het lichaam terecht komt. Maar pijn doet het zeker niet. Het is dus veilig en leuk. Ik heb het formulier op de website ingevuld om een afspraak te maken en heb die middag mijn zoons verrast dat we het toch echt gaan doen.

Ervaring

Dagenlang konden de jongens nergens anders over praten als het paintballen. En dagen er na ook niet. Ze vonden het super en het is super veilig. Het is gezellig en onvergetelijk voor de jongens. Je kan het doen als uitje met de familie of voor een familiedag. Maar het is ook uiterst geschikt voor een kinderfeestje!