Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Financieel

Alles over enquêtes invullen

Ben je bereid je mening te geven over politiek, afwasmiddel of wat er tussen je lakens zit? Zo ja, dan is het mogelijk om honderden euro’s per jaar te verdienen, zonder speciale vaardigheden of talent. Het gaat allemaal om online enquêtes invullen voor geld en het deelnemen aan focusgroepen. Hier lees je er alles over.

Hoe online enquête sites werken

Marketing is big business. Door te leren producten op de juiste mensen te richten, kunnen bedrijven besparen op hun reclame-uitgaven en hun verkoop verhogen. Voeg daar de focusgroep wereld van de politiek en de media aan toe, en het is duidelijk waarom bedrijven betalen voor uw meningen.

Beter nog, omdat het hele punt is dat je je richt op verschillende soorten mensen, heb je geen speciale kwalificaties nodig. U hoeft alleen maar uzelf te zijn.

Er zijn twee manieren om mee te doen en geld te verdienen:

Online enquêtes

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden, wachten tot je enquête meldingen in je inbox ontvangt en dan de vragen beantwoorden. Enquête Sites voegen dan het geld of andere beloningen toe aan je account. Enquêtes zijn vaak leuk – je kunt je mening geven over van alles, van videospelletjes tot je seksleven. Dit is de belangrijkste focus van deze gids, dus voor een volledige how-to, zie Enquête Sites hieronder.

Focusgroepen

Bij traditionele marktonderzoek focusgroepen krijgt u veel meer per sessie, maar u bent beperkt tot een paar per jaar. Het enige wat u moet doen is uw mening geven over het gekozen onderwerp (tegenwoordig vaak online via Zoom), en u kunt er tussen de €50 en €150 aan overhouden. 

Enquêtesites: wat je wel en niet moet doen

Voordat u een enquête shopper wordt, zijn er een paar dingen die u moet weten. Onthoud dat geduld en consequent zijn de belangrijkste deugden zijn.

  • NIET betalen om mee te doen. U kunt enquête sites tegenkomen die tot £80 in rekening brengen om u te registreren, met de belofte om £100 uit te betalen nadat u zich hebt ingeschreven. Betaal nooit om u te registreren bij een onderzoekssite.

  • Maak een speciaal e-mailadres aan en controleer het regelmatig zodat je niets mist. Als u uw gewone e-mailadres gebruikt, wordt het onmiddellijk overspoeld. Maak in plaats daarvan een speciaal e-mailadres aan. Dit is ook een snelle manier om te controleren welke enquêtes je hebt gekregen, en je moet vaak inloggen omdat enquêtes sluiten zodra genoeg mensen hebben gereageerd.

  • Verwacht niet dat je er meteen in rolt. Een minpunt is dat u geen controle hebt over het aantal onderzoeken waarvoor u wordt geselecteerd, dus het kan een tijdje duren voordat u genoeg verdient om de uitbetaling drempels van de onderzoekssites te halen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het geen snel geld is, en als u het opgeeft, betekent dit dat de onderzoeken voor niets zijn gedaan. Toch is het een leuke bijverdienste, mits u consequent de enquêtes invult en een beetje geduld hebt.

  • Geef cadeaubonnen zo snel mogelijk uit. Als je de keuze hebt, kies er dan voor om in cash uitbetaald te worden. Als je toch in cadeaubonnen uitbetaald krijgt, geef ze dan snel uit. Als de winkelier failliet gaat, zijn de bonnen waarschijnlijk ongeldig. Je kunt ze ook kwijtraken of vergeten tot ze verlopen zijn. Zie de volledige informatie in Waarschuwing voor cadeaubonnen.

Bewaar geen contant geld op onderzoek rekeningen. Het zijn geen banken. Er is geen bescherming als er een sluit en uw geld meeneemt. Dus neem uw geld op zodra u de betalingsdrempel bereikt. Toen een vorig enquête bedrijf sloot, verloren velen geld. Vraagt u zich af: hoeveel mag je bijverdienen? Het is altijd goed om dit in de gaten te houden. Doe onderzoek!

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/