Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Financieel

Kies een broker die het beste bij jou past

Als je wilt beginnen met beleggen, dan is het erg belangrijk dat je kiest voor een broker die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Een broker kiezen is niet zomaar iets wat je binnen een kwartiertje kunt bepalen. Er zijn namelijk een hoop factoren die je mee dient te wegen in het kiezen van de juiste broker. Allereerst kijken we naar je behoefte, waar wil je in beleggen? Beleg je liever in cryptovaluta of wil je liever in aandelen beleggen? Wat je keuze hierin ook is, er zijn op dit moment in Europa nog geen aanbieders die zowel crypto als aandelen aanbiedt. Je dient dus een keuze te maken van één van deze twee voordat je jouw beleggingsavontuur kan beginnen.

Beleggen in cryptovaluta

Als je wilt beginnen met beleggen in cryptovaluta dan dien je een broker te kiezen die cryptovaluta aanbiedt. In Nederland is de grootste broker die actief is in cryptovaluta Bitvavo. Wil je weten of Bitvavo geschikt is voor jou? Bekijk dan eens de Bitvavo review. Als je kiest voor Bitvavo, dan kies je voor een hoge mate van veiligheid. Ze doen er alles aan om de gebruiker te beschermen. Echter zit er nog wel een addertje onder het gras. Ze kunnen er namelijk niet alles aan doen om jou te garanderen van 100% veiligheid. De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten houden beperkt toezicht op de broker, waardoor jouw vermogen nog wel risico loopt via Bitvavo.

Beleggen in aandelen

Als je wilt beleggen in aandelen dan heb je te maken met bedrijven die zich voor een groot deel richten op échte bedrijven. Het voordeel van échte bedrijven is dat ze omzet en winst maken, waardoor je een beter beeld kunt krijgen bij hoe de waarde van een aandeel tot stand komt. Een interessant bedrijf waar we tijdens de coronacrisis een oogje in het zeil houden is Netflix. Netflix is door de corona uitbraak nog harder gestegen dan dat de voorspelling was. De omzet cijfers zien er gunstig uit en het feit dat ze met games op de markt komen laat ook zien dat ze bereid zijn om te blijven innoveren. Aandelen Netflix kopen doe je eenvoudig en snel via vrijwel alle broker platformen die worden aangeboden in Nederland. Als je graag meer wilt weten over het beleggen in aandelen dan raden wij je aan een cursus te volgen, zoals de Trading Navigator Methode review. Deze cursus wordt aangeboden door een hoog aangeschreven beleggers die al lang meedraait in de financiële wereld. Bij Beter Beleggen vind je alle informatie over beleggen, voor zowel de beginnende belegger als de meer ervaren belegger kun je hier goed terecht!

https://beter-beleggen.nl/