Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Hobby en vrije tijd

Een heerlijke massage in Geleen en omgeving

Wil je even genieten en rust? Even een moment van ontspanning en relaxen? Boek dan een massage bij de beste massagesalon in Geleen. De massagesalon in Geleen is een professioneel massagesalon, gevestigd in het centraal gelegen Geleen.

Diverse vormen van massage

U kunt bij de massagesalon Geleen terecht voor diverse massagebehandelingen. Of u nu komt voor een heerlijke relaxmassage of pijnklachten het hoofd wilt bieden. Elke massage heeft zijn eigen specifieke doel waarbij bepaalde lichaamszones centraal staan in de massage. De massagebehandelingen verschillen ook qua intensiteit (druk kracht van de handen). Uiteraard past de masseuse deze aan uw persoonlijke voorkeur aan. De massage salon Geleen gebruikt van hoogwaardige massageolie van het topmerk Weleda. Dit is een bewuste keuze. Weleda massageolie staat namelijk voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. Zo draagt massagesalon Hengelo ook steentje bij aan een betere wereld.

Een nek-rug massage

Last van hoofdpijn, een stijve nek of pijnlijke rug? Kies dan voor een verfrissende massage van het bovenlichaam. Tijdens deze massage in de massagesalon Hengelo behandelt de masseuse uw hoofd, nek, schouders en rug. De intensiteit van deze massage wordt aan uw wensen en behoeften aangepast. Met name bij mensen die langdurig in één (vaak verkeerde) houding zitten of staan, hebben de spieren in rug, nek en schouders veel te verduren. De spieren krijgen vaak te weinig rust. Doorbloeding is eigenlijk het sleutelwoord voor elke massage, zo ook voor deze. De massage in Geleen is erop gericht de doorbloeding te optimaliseren, de lichamelijke functies te verbeteren en vermoeidheid en stress te verminderen. Deze massage is in de praktijk erg doeltreffend gebleken bij hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. Tevens werkt deze massage preventief en reduceert hiermee de kans op chronische pijnklachten. Interesse in een verkwikkende massage? Maak dan telefonisch een afspraak bij de massage Geleen  en laat u zichzelf even helemaal gaan en ontspannen.