Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Financieel

Geen ingewikkelde financiële toestanden meer

Een salarisberekening kan een ingewikkeld karwei zijn als je niet precies weet waarmee je bezig bent. Een werknemer wil natuurlijk ook graag weten wat hij/zij gaat verdienen en u wilt daar graag antwoord op geven, maar soms gaat dat helaas niet zo makkelijk. Een loonberekening is altijd een flinke klus maar voor sommige branches is het nog meer werk. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn omdat er steeds iets veranderd in de cao of omdat je rekening moet houden met onregelmatigheidstoeslag, zoals bijvoorbeeld in de horeca of de transportbranche.

 

In dat soort gevallen is het wellicht verstandiger om dit uit handen te geven en er zeker van te zijn dat het goed gebeurt en iedereen de juiste hoeveelheid salaris op het juiste tijdstip krijgt. Wanneer u daar zelf te druk voor bent en misschien ook net niet de juiste expertise in huis hebt, is het wellicht makkelijker om dit uit handen te geven, zodat u zich bezig kunt houden met de dingen waar u goed in bent en die u wel graag doet.

 

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, bent u er zeker van dat dit altijd netjes binnen 24 uur verwerkt wordt. Zo kunt u ook gewoon toezeggingen doen aan uw werknemers, wanneer zij u vragen wanneer zij hun geld zullen ontvangen. Bovendien is het voor hen, maar ook voor u als werkgever, ontzettend makkelijk om de administratie in te kunnen zien. U als werkgever heeft natuurlijk toegang tot alle financiële administratie, maar uw werknemers kunnen heel eenvoudig hun eigen salarisadministratie inzien en ook acties ondernemen zoals het downloaden van salarisstroken en jaaropgaven.

 

Deze administratie zorgt er natuurlijk ook voor dat u uw gegevens allemaal netjes op een rijtje wanneer u deze wilt inzien. Ook bij de belastingaangifte is dit natuurlijk een groot voordeel, want dan hoeft u niks meer uit te zoeken en kunt u zo uw gegevens aanleveren.

http://www.cbbs.nl

Gerelateerde artikelen

Wanneer komt er een deurwaarder langs?

De dingen die je kunt doen met het Wft basis certificaat

Met een credit card kunt u overal betalen