Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Financieel

no cure no pay – incasso

Incasso no cure no pay

In alle sectoren kun je als ondernemer actief zijn.  Noem het maar op, de bouw, de gezondheidszorg, in de financiën,etc. Een van de voorouders heeft het bedrijf vaak opgericht. Een familiebedrijf noem je een dergelijke onderneming dan .  Sommige van deze bedrijven bestaan al tientallen jaren. Soms kunnen deze bedrijven daarop ineens door allerlei factoren in de problemen komen. De laatste decennia hebben boeren bedrijven het bijvoorbeeld erg lastig gehad. Veel boeren bedrijven konden hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. De volgende generaties zijn vervolgens doorgaans niet meer bereid om de onderneming over te nemen. Door de economische crisis kwamen daarop ook veel MKB’ers in de problemen. Facturen blijven steeds maar langer onbetaald. Veel bedrijven zijn hierdoor daarop in het verleden failliet gegaan. Incasso no cure no pay inschakelen is daarna ook geen onverstandige keuze.Een lening van de bank kan daarop voorkomen worden.

De kans bestaat dat de debiteur  daarna failliet gaat.  Degene die vervolgens als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.

Op no cure no pay basis werken veel incassobureaus. 

Bij geen resultaat daarna dus ook geen kosten.

Kleine facturen kunnen ook ter incasso aangeboden worden. Meestal worden er vervolgens geen dossierkosten berekend.

Indien er daarop niet betaald wordt, kan er een gerechtelijke procedure opgestart worden.  De factuur wordt op die manier misschien alsnog betaald. Beslaglegging op een voertuig is daarop ook mogelijk.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.

Wanneer debiteur dan met de noorderzon is vertrokken.  De incassospecialist kan de debiteur  vervolgens vaak nog wel vinden dan. Kosten worden hiervoor door een goed incassobureau dan niet berekend.

Ook met debiteurenbeheer kan Een incassokantoor het bedrijf daarop van dienst zijn. Een pre inacasso is een goedkoop en effectief middel.  Een goed incassobureau doet dat gratis.

Online een opdracht aanbieden Incasso no cure no pay

Wanneer de beslissing vervolgens is genomen door het bedrijf. Dat hij zijn factuur daarna gaat laten incasseren. De rekening moet daarna naar de incassospecialist gebracht worden. Een goed incassobureau zorgt er voor dat dit daarop via de website kan. Via de website voer je daarna diverse informatie in. Diverse informatie moet men dan hebben. Vervolgens gaat de gerechtsdeurwaarder daarna met het dossier aan de slag.  De schuldenaar  ontvangt dan een brief met incassokosten. De hoogte daarvan wordt daarna bepaald door de wet. Betaalt de schuldenaar de factuur daarop. Dan vind de financiële afwikkeling zo snel mogelijk plaats. Wordt er daarop niet betaald door de debiteur. Een gang naar de rechter is daarna een mogelijkheid. De kosten zijn tegenwoordig hiervoor ontzettend hoog. Je moet je dus altijd goed afvragen of je het dat waard vind. Daarom is incasso no cure no pay doorgaans een prima optie.

http://www.billincasso.nl/nl/incasso-no-cure-no-pay.html